10 Ocak 2014 Cuma

Doğru Elektronik Sigarayı Tercih Edin

 Elektronik Sigara

Elektronik sigara çeşitleri son yıllarda hızla artmaktadır. Çin'den ortaya çıkan yeni tasarımlar onlarca farklı şirketin de elinden geçmiş yüzlerce farklı elektronik sigara biçimi ortaya çıkmıştır. Bu gün ülkemizde satılan bu ürünler içinden en doğru olanı seçmek bir hayli müşkül bir vaziyettir. Bu yüzden elektronik sigara kullanıcılarına sağlanan çözüm önerilerinin en başında bilinen firmalardan bu ürünü satın almak gelir. Bu firmalar haricinde satın alınan ürünlerin kullanıcıya iyi bir deneyim sağlayacağı garanti edilemez.
            Diğer yandan elektronik sigara kullanıcıları için sunulan seçenekler içinde doğru firmadan satın alınmayan biçimler için çeşitli zararlar söz konusudur. Genel olarak üretilen çoğu biçimdeki sigarada ekstra her hangi bir zarar söz konusu değildir. Ancak kimi çeşitler kullanıcıları tatmin etmemekte ve sigaraya dönüş yapmalarına neden olmaktadır. Bu tip ürünlerden ziyade doğru seçenek ve doğru biçimlerdeki firmalardan ürün satın almak elzemdir.

            Bu cihazın üretim biçimleri arasında sayılan bir kısım ürünler biçimsel olarak gerçek sigaranın aynısıdır. Ancak içeriksel olarak tatmin düzeyinin yanına bile yaklaşmayacak orandadır. Kötü bir tad verme konusunda gerçek sigarayla eşdeğer bir kalitesizliktedir. Üstelik kimyasal ürünler de ağızda oluşan kötü tadın tetikleyicisi olurlar. Bunlar yerine doğru ürün seçildiği takdirde ağızda kötü tad olmayacak, kalite yönünden yüksek standartlara sahip olacak ürünler tercih edilmelidir. Bu durumda sonuç beklenenin çok daha iyisi olacaktır. Sigara bırakılabilecek, istendiği takdirde de sadece bir keyif aracı olarak kullanılabilecektir. Bu yüzden bu tarz ürünlerin tercih edilmesi büyük önem arz eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder